Johan Adelstål

CREATIVE DIRECTION / PARTNER

T: +46 (0)768 900 777
E: johan.adelstal@bandp.se

B2C –> B2B –> B&P

Min resa började inom konsumentmarknadsföring och sen gick jag vidare till Business-to-Business – och landade så småningom i Business & People. Det känns som en logisk väg att vandra.

Jag har haft förmånen att få jobba med några av världens starkaste varumärken och det har tagit mig från små byråer med stora idéer till stora byråer med stora varumärken.

Framgångsrika varumärken byggs med hjälp av starka idéer, som visualiserar de tankarna och paketeras för att passa rätt kanaler. Allt handlar om storytelling – att berätta historier. Och det är min roll på Business & People, jag är helt enkelt en historieberättare.

Det jag lärt mig av min resa är att människorna bakom varumärket är minst lika viktiga som varumärket självt. Att vara lojal, stolt och entusiastisk, i kombination med ett starkt ledarskap, kan verkligen lyfta ett företag och få det att växa.

Lite mer personligt, så har jag en stor passion förutom mitt jobb – och det är mat. Jag läser om mat, jag fotograferar mat, handlar mat, lagar mat och jag äter mat. Med vänner, familj. I nya, oprävade och kanske rent av märkliga restauranger och på marknader. Mat är min historia – och kanske jag kan få bjuda dig på en lunch?